čtvrtek 21. srpna 2014

Letní knižní HOP 2014 - výherce


Letní knižní HOP je u konce a já bych chtěla poděkovat všem, co se účastnili.Také bych vám chtěla poděkovat za trpělivost, článek s výhercem zveřejňuji později, než bylo zamýšleno. 

Pokud jste nevyhráli - nesmutněte. Brzy se bude konat další soutěž, na které budete mít šanci zazářit.
Teď k tomu nejdůležitějšímu.
VÝHRA 

knížky z nakladatelství Fragment, konkrétně o Klíč ke štěstí a Obchod se štěstím.
 
Vítězkou se stala

 Aria

 

 Bonusová soutěž
Hledala jsem odpoveď na otázku Co je štěstí? Moc děkuji za krásná slova a upřímné odpovědi, které jste do formuláře uváděli. Nakonec jsem vybrala tři, co se mi líbily nejvíce a nechala hlasovat na Facebooku. 

VÝHRA
Záložky, placky a knižní ochutnávka

Tady je vítězná odpověď:
"Štěstí je něco, co se musí sdílet s ostatními. Jednou za čas mívám den, kdy vezmu buď kus papíru a obálky nebo prostě jen mobil a napíšu lidem, na kterých mi záleží, jaké mám štěstí, že tu jsou, jak si toho vážím a zároveň vyzvednu jejich schopnosti a vlastnosti, kterých si cením nejvíce a také to, že tu pro mě jsou, kdykoli potřebuju. Pak to vše pošlu a ty odpovědi, kterých se mi dostává... nedělám to proto, abych slyšela, že oni jsou štastní, že mají mě, ale protože, lidé na to nejsou zvyklí a jsou v hrozných rozpacích často v těch odpovědí, protože v dnešní době se toto neříká... A je to hrozná škoda. A já se pak jen usmívám nad tou rozpačitou odpovědí, ale moc dobře vím, jak je ten člověk štastný a já jsem štastná z toho, že on je štastný a že můžu být v jeho okolí a on si je toho vědom."
Autorkou je

Floess

 

GRATULACE

 Pokud se výherkyně neozvou do 42 hodin po vyhlášení, vyberu někoho jiného.

2 komentáře: