sobota 14. března 2015

Recenze: Dotek lásky



Láska je základní esencí života!

    Dotek lásky / Vykládací karty
  •          Originál: Whispers of Love
  •          Autor: Angela Hartfield
  •          Překlad: Marcela Dohnalová
  •          Nakladatelství: Synergie
  •          Rok vydání: 2014
  •          Vazba: Brožovaná

Anotace: Vykládací karty Dotek lásky vám odhalí nové způsoby a cesty, jak do svého života vnést více lásky a porozumění. Nezáleží na tom, zda právě prožíváte láskyplný vztah, nebo svého životního partnera zrovna hledáte. Ať tak nebo tak, vždy je tu příležitost naučit se, jak milovat více, hlouběji a opravdověji. Účelem těchto karet je pomoci vám rozvíjet láskyplný pohled na svět, díky kterému k sobě přitáhnete štěstí a hlavně lásku. Věštecké karty jsou prastarým způsobem, jak se spojit s moudrostí Vesmíru. Tento průvodce vám vysvětlí hlavní význam jednotlivých karet v balíčku a zároveň vás naučí, jak se vykládají. Věříme, že vám karty i tato knížka budou dobrými přáteli a pomocníky na cestě za láskou a životním naplněním.

http://nd05.jxs.cz/665/514/0a22eb39fe_77841604_o2.jpg 
Krabička: Krabička má krásný obrázek a hned mě upoutala. Navíc je provedená z pevného materiálu, takže nehrozí, že se lehce zničí. Karty se z krabičky dobře vyndávají a lehce vkládají. Myslím, že i po delším používání bude krabička stále stejně pěkná a funkční.
 
„Nepotlačujte své city a nesuďte je!“

Hodnocení: Hned na začátek musím říct, že karty jsou naprosto ohromující. Nejenom krásné malůvky ale i citáty, které zdobí každou kartu jsou úchvatné. Z karet Angely Hartfield sálá optimismus, energie a síla. Všechny karty mají zlaté ořezání a vypadají velmi luxusně. Před prvním vykládáním jen musíte dát pozor, abyste od sebe všechny karty dobře rozdělily.

"Připomeňte si chvíle plné lásky."
Angel 
S knížkou a kartami se pracuje velmi lehce, takže to zvládne i naprostý začátečník. V průvodci jsou jednoduchým a výstižným způsobem popsány vykládací techniky i jak se připravit na práci s kartami. Knížka je stručná a přehledná, nezahltí dlouhým textem, který se dá vykládat všelijak. 

Každá karta z doteku lásky obsahuje jasné poselství, které po pár výkladech dokážete interpretovat i bez průvodce. Jednoduché interpretace si berou svou daň, takže s těmito kartami nelze věštit složité výklady, přesto odpoví na důležité otázky a poskytnou odpovědi.

"Láska se nevzdává a neztrácí víru. Láska je naděje, a s ní zvládnete každou situaci."

Největším přínosem těchto karet je opravdový dotek lásky. Angele Hartfield se podařilo do karet předat lásku, sílu a víru. Při výkladu z vás spadnou všechny starosti a dopřejete si pocítit lásku ve všech podobách.

Celkový dojem: 90 %
 
  • Za věnování recenzního výtisku moc děkuji internetovému knihkupectví Knihcentrum.
  • Knížku si můžete objednat ZDE.

Zdroje:

Žádné komentáře:

Okomentovat