neděle 4. března 2018

Recenze: Andělské modlitby




Duchovní nástroj, který umožní spojení s anděly

    Andělské modlitby
  •          Originál: Angel Prayers Oracle Cards
  •          Autor: Kyle Gray
  •          Překlad: Kateřina Česalová
  •          Nakladatelství: Synergie
  •          Rok vydání: 2017
  •          Počet stran: 112
  •          Vazba: Brožovaná

Anotace: Karty Andělské modlitby jsou silným duchovním nástrojem, který vám umožní spojit se s hlubokou moudrostí a léčivou podporou andělů pozitivním a praktickým způsobem. Zářivé moderní obrazy společně s tradiční symbolikou naplňují tento dárkový komplet láskyplnými poselstvími andělů, archandělů, božské matky a božského otce. Každá karta vám také nabízí mocnou afirmativní modlitbu, která vám pomůže vyřešit konkrétní výzvy ve vašem životě k nejvyššímu dobru všech zúčastněných. Andělé vám byli a jsou vždy nablízku a rozumí obtížným situacím z minulosti. Pomohou vám odevzdat vše, co již nepotřebujete tak, abyste mohli najít klid a harmonii, které jsou vám vlastní.

Proč jsem si karty vybrala: V zimním období potřebuji vlít do žil příval pozitivní energie. Andělské karty jsou vždy velmi přívětivé, takže se výkladu nemusím bát. Už z růžové obálky je cítit optimismus a harmonické poselství karet. Esoterické publikace z nakladatelství Synergie jsou moji ověřenou klasikou a ještě se mi nestalo, že bych s výběrem sáhla vedle.

„To, co jste v poslední době prožívali, má své důvody.“ (strana 78)

aesthetic, angels, and grunge imageHodnocení: Na každých kartách se snažím najít něco nového, s čím jsem se u předchozích věšteb nesetkala. U andělských karet je zajímavost viditelná rychle. Autorem je šestnáctiletý Kyle Gray, i přes svůj nízký věk je uznávaným jasnovidcem a jeho workshopy sklízí pozitivní ohlasy po celém světě. 

Kniha je rozdělená na dvě části. První se věnuje správnému používání karet, které považuji za zásadní. Obsahuje informace jak správně informace vykládat a především to, jak se na ně andělské poselství duchovně napojit. Druhá část knihy slouží samotnému výkladu jednotlivých karet.

„Děkuji Vám, andělé, že mě s láskou vedete k pozitivnímu sebepojetí.“ (strana 42)

ginger imageSamotné karty jsou velmi pestré. Z obálky se může zdát, že jsou zahalené jen do světlých odstínů pobledlých andělů, ale není tomu tak. Andělé jsou různé barvy pleti a karty jsou barevně různorodé a jinak výrazné.  Sjednocuje je modrý rub a modrá část s bílým písmem, kde najdeme věštbu.

Z karet je poznat, že jejich autor je originální a kreativní, protože se nebojí odklonit od klasického schématu karet a přijít s něčím novým. Každá věštba začíná poděkováním konkrétním andělům. Věštění je pohodové, karty na můj vkus sice nesdělují velké množství informací a navíc je více způsobů jak věštbu interpretovat.

„Nespěchejte, usmívejte se a užívejte si tuto zkušenost.“ (strana 21)

Pokud si chcete uklidnit mysl a načerpat pozitivní přísun energie, zkuste Andělské modlitby. Karty jsou motivační, povzbuzující a nedovolí vám myslet si, že jste na problémy sami.

galaxy, magic, and hands imageCelkový dojem: 85 %

  • Za věnování recenzního výtisku moc děkuji internetovému knihkupectví Knihcentrum.
  • Knížku si můžete objednat ZDE.

Zdroje:

Žádné komentáře:

Okomentovat